top of page

...

Vaniljekrem

Vaniljekrem

Hjemmelaget vaniljekrem som smaker helt fantastisk. Perfekt som fyll i kaker eller til desserter.

 

Vaniljekrem er en klassisk og luksuriøs krem som tilfører en silkemyk tekstur og en herlig vaniljesmak til enhver dessert. Denne kremete kremen er perfekt som fyll i kaker, boller eller som topping på frukt- og bærretter. Laget med ekte vanilje, gir den en dybde av smak som virkelig hever desserter til nye høyder.

 

Den er også enkel å lage og kan tilpasses med ulike smaker, som et hint av sitron eller appelsin, for å gi en ekstra dimensjon. Vaniljekrem er en tidløs favoritt i både tradisjonelle og moderne desserter, og passer til mange forskjellige typer bakst og søtsaker.

(4.8/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Del vaniljestangen i to og skrap ut frøene. Ha både stangen og frøene i en kjele sammen med fløte. Kok opp.

 

Ha eggeplomme, sukker og maisenna i en bolle, visp sammen.

 

Ta vaniljestangen ut av kjelen. Hell blandingen litt etter litt over eggene mens du visper kraftig.

 

Ha alt tilbake i kjelen og varm opp under omrøring til vaniljekremen tykner.

 

Sett kaldt og la den avkjøles helt, rør et par ganger underveis.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page