
...

Vaniljeboller med bringebærkrem
Luftige og saftige vaniljeboller, fylt med bringebærkrem. Disse må du bare prøve.
Vaniljeboller med bringebærkrem er en uimotståelig kombinasjon av myke, lett søte boller fylt med en silkemyk og fruktig krem. Den delikate vaniljesmaken i bollene gir en perfekt kontrast til den syrlige og friske smaken av bringebær, som tilfører en spennende dimensjon. Disse bollene er ideelle til kaffepausen, som dessert eller til en koselig sammenkomst med venner og familie. Med en luftig og lett deig som smelter i munnen, og en smakfull kremfylling som setter prikken over i-en, er vaniljeboller med bringebærkrem en perfekt bakst som kan glede både store og små.
Nyt dem ferske og varme, eller la dem avkjøles for en deilig ettermiddagsgodbit!
(5/5)
120 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Smuldre fersk gjær i en bakebolle. Smelt smør og bland sammen med melk, varm opp blandingen til 37 grader og hell over gjæren. Ha i egg og rør til alt gjær er oppløst.
Ha så i de tørre ingrediensene og elt godt for hånd eller med maskin i 10-15 minutter.
Dekk til bakebollen med plast og la deigen heve til dobbel størrelse, dette tar ca. 40 minutter.
Del deigen i ca. 24 like store deler og form til boller. Finn frem bakebrett og ha på bakepapir. Legg 9 boller på hvert brett. La de etterheve i 30 minutter.
Pensle med egg eller melk og stek på 220 grader i 10-12 minutter. Avkjøl på rist til de er helt kalde.
Pisk fløte og halvparten av sukkeret til krem. Mos bringebær og resten av sukkeret til syltetøy. Vend alt forsiktig sammen.
Del bollene i to og fyll med krem.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
