top of page
...
Slik gjør du
Ha tyttebær, sukker og vann i en kjele, mos sammen.
Kok opp og la det småkoke i 15 minutter under omrøring.
Ha syltetøyet over på rene glass, avkjøl og oppbevar i kjøleskap.
Syltetøyet har en holdbarhet på 1 til 2 måneder i kjøleskap.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Tyttebærsyltetøy
Hjemmelaget tyttebærsyltetøy er perfekt tilbehør til alt av kjøtt, og særlig vilt.
(4.6/5)
20 minutter
bottom of page