top of page

...

Tyttebærsyltetøy

Tyttebærsyltetøy

Hjemmelaget tyttebærsyltetøy er perfekt tilbehør til alt av kjøtt, og særlig vilt.

 

Tyttebærsyltetøy er en deilig og syrlig syltetøy laget av de små, røde bærene som er kjent for sin karakteristiske smak. Dette syltetøyet er perfekt for å fremheve den naturlige sødmen og syrligheten i tyttebærene, og kan nytes på alt fra nybakt brød og scones til kjøttretter og desserter. Med en enkel oppskrift som kombinerer tyttebær, sukker og eventuelt litt vann, får du et syltetøy som bevarer bærenes friske smak og gir et herlig løft til enhver rett.

 

Dette er en klassisk favoritt i norsk mattradisjon og en flott måte å nyte tyttebær på, enten om vinteren eller når bærene er i sesong.

(4.5/5)

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Ha tyttebær, sukker og vann i en kjele, mos sammen.

 

Kok opp og la det småkoke i 15 minutter under omrøring.

 

Ha syltetøyet over på rene glass, avkjøl og oppbevar i kjøleskap.

 

Syltetøyet har en holdbarhet på 1 til 2 måneder i kjøleskap.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page