top of page

...

Slik gjør du

Ha tyttebær, sukker og vann i en kjele, mos sammen.

 

Kok opp og la det småkoke i 15 minutter under omrøring.

 

Ha syltetøyet over på rene glass, avkjøl og oppbevar i kjøleskap.

 

Syltetøyet har en holdbarhet på 1 til 2 måneder i kjøleskap.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Tyttebærsyltetøy

Tyttebærsyltetøy

Hjemmelaget tyttebærsyltetøy er perfekt tilbehør til alt av kjøtt, og særlig vilt.

(4.6/5)

20 minutter

Lagre
bottom of page