top of page

...

Toast med smørstekt kantarell

Toast med smørstekt kantarell

Knytt sammen det beste av høstens smaker med denne enkle og gode retten: toast toppet med smørstekte kantareller. En herlig kombinasjon av sprøtt brød og de fyldige, nøtteaktige kantarellene, som gir en himmelsk smaksopplevelse på et blunk.

 

Denne retten er perfekt som en forrett, lunsj eller som en lett middag, og kombinerer den rike, jordaktige smaken av stekt kantarell med den sprø teksturen på ristet brød. Når kantarellene stekes i smør, frigjøres en fantastisk aroma som setter tonen for hele retten. En enkel smaksetting med hvitløk, urter og et dryss av flaksalt bringer ut soppens beste egenskaper. Toppet med et lite snev av fersk persille eller timian får toasten et ekstra løft.

 

Denne retten er både rask å lage og utrolig velsmakende – en perfekt måte å nyte sesongens kantareller på.

(4.8/5)

10 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Rist brødet i en tørr stekepanne.

 

Ha soppen i stekepannen og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen.

 

Smak til med sitronsaft, salt og pepper, og topp med timianblader eller persille.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page