top of page

...

Tilslørte plommepiker

Tilslørte plommepiker

Plommer istedenfor epler til den klassiske "tilslørte bondepiker" gir en spennende variasjon og smaker like godt!

 

Tilslørte plommepiker er en herlig høstvariant av den tradisjonelle tilslørte bondepikene, og gir en fantastisk kombinasjon av søte, saftige plommer og sprø brødsmuler. Plommene, som gjerne er kokt med litt kanel og sukker, tilfører en deilig syrlighet som balanseres perfekt av den karamelliserte smuldredeigen og den silkemyke kremen. Denne desserten er både enkel å lage og en perfekt måte å utnytte plommesesongen på.

 

Tilslørte plommepiker er en uimotståelig dessert som kan nytes både varm og kald, og vil garantert bli en favoritt ved høytidene eller som en koselig avslutning på et måltid!

(4.8/5)

45 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Skyll plommene og fjern steinen, ha over i en kjele. Ha i vann og kanel, la koke i 20-30 minutter. Tilsett sukker og rør godt, kjør eventuelt med stavmikser eller i foodprosessor. Avkjøl.

 

Ha smør i en stekepanne og smelt. Tilsett knuste kavringer, sukker og kanel. Stek gyllent i 5 minutter. Avkjøl.

 

Pisk fløte, sukker og frøene fra vaniljestangen.

 

Anrett et glass lagvis og pynt med sitronmelisse.

 

Tips! Prøv også våre oppskrifter på tilslørte bondepiker eller tilslørte jorbærpiker!

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page