top of page

...

Slik gjør du

Skyll eplene og fjern kjernen. Kutt i biter og ha over i en kjele. Ha i vann og kanel, la koke i 20-30 minutter. Tilsett sukker og rør godt, kjør eventuelt med stavmikser eller i foodprosessor. Avkjøl.

 

Ha smør i en stekepanne og smelt. Tilsett knuste kavringer, sukker og kanel. Stek gyllent i 5 minutter. Avkjøl.

 

Pisk fløte, med sukker og frøene fra vaniljestangen.

 

Anrett et glass lagvis og pynt med sitronmelisse.

 

Tips 1! Prøv også tilslørte jordbær,- eller plommepiker

 

Tips 2! Man kan også skrelle eplene før koking, men spesielt på røde epler gir skallet en veldig flott farge på mosen.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Tilslørte bondepiker

Tilslørte bondepiker

Tilsørte bondepiker er den norskeste av de norske dessertene! Her kombineres alt det beste norsk landbruk har å by på, friske og søte epler kombinert med luftig krem og sprø kavring!

(5/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page