
...

Sylteagurk
Hjemmelaget sylteagurk er mye bedre enn de du kjøper i butikken. Det krever litt tid og arbeid, men det er absolutt verdt det.
Å lage sylteagurk fra bunnen av er en tidløs tradisjon som kombinerer enkle ingredienser for å skape et smakfullt tilbehør. Prosessen begynner med å velge feilfrie, små agurker som vaskes grundig. Disse legges deretter i en saltlake bestående av vann og salt, hvor de blir liggende i 24 timer for å trekke ut overflødig væske og forbedre teksturen. Etter saltingen skylles agurkene og legges lagvis i steriliserte glass sammen med de andre ingrediensene. En syltelake av vann, eddik og sukker kokes opp og avkjøles før den helles over agurkene, noe som bidrar til å bevare deres sprøhet.
Denne hjemmelagde metoden gir sylteagurker med en balansert smak og en tilfredsstillende knasende konsistens, perfekt som tilbehør til smørbrød, burgere eller som en syrlig komponent i ulike retter!
(4.9/5)
60 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Vask agurkene godt. Bland sammen vann og salt og ha i agurkene. La de stå kaldt i 24 timer.
Kok opp eddik, vann og sukker. Ha i sennepsfrø, laurbærblad og hel hvit pepper.
Ha agurkene over på et rent sylteglass og hell over den varme syltelaken. Ha på lokket og kjøl ned til romtemperatur. Sett glassene i kjøleskapet i minst 1 dag, men helst dager.
Så lenge du har vært nøye og holdt glassene rene er holdbarheten ca. 6 måneder.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
