top of page

...

Slik gjør du

Bland melis og malte mandler sammen.

Pisk eggehvitene stive og vend inn blandingen av mandler og melis.

 

Legg et bakepapir i bunnen av en 24 cm springform og smør kantene av formen med smør. Hell i røren og stek i nedre del av ovnen på 170 grader i ca. 35 minutter.

 

Del vaniljestangen og skrap ut frøene.

 

Ha fløte, sukker, eggeplommer og vaniljefrøene i en kjele. Varm opp under omrøring på middels varme til kremen tykner. Dette tar ca. 5 minutter og det er viktig at du rører hele tiden. Avkjøl og pisk inn romtemperert smør i terninger.

 

Når kaken er avkjølt brer du kremen utover kaken, topper med ferske bringebær og et dryss melis.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Suksessterte

Suksessterte

Sprø og seig mandelbunn toppet med suksesskrem! Deilig smak av vanilje.

(4.9/5)

60 minutter

Lagre
bottom of page