...
Slik gjør du
Bland melis og malte mandler sammen.
Pisk eggehvitene stive og vend inn blandingen av mandler og melis.
Legg et bakepapir i bunnen av en 24 cm springform og smør kantene av formen med smør. Hell i røren og stek i nedre del av ovnen på 170 grader i ca. 35 minutter.
Del vaniljestangen og skrap ut frøene.
Ha fløte, sukker, eggeplommer og vaniljefrøene i en kjele. Varm opp under omrøring på middels varme til kremen tykner. Dette tar ca. 5 minutter og det er viktig at du rører hele tiden. Avkjøl og pisk inn romtemperert smør i terninger.
Når kaken er avkjølt brer du kremen utover kaken, topper med ferske bringebær og et dryss melis.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Suksessterte
Sprø og seig mandelbunn toppet med suksesskrem! Deilig smak av vanilje.
(4.9/5)
60 minutter