
...

Sprø fries i airfryer
Få perfekte, sprø fries på en sunnere måte med airfryeren! Denne oppskriften gir deg gyllenbrune fries med akkurat den rette krispen – uten å måtte bruke mye olje. Raskt, enkelt og deilig – perfekt som tilbehør eller snacks!
Ved å kutte potetene i tynne staver og legge dem i kaldt vann i 30 minutter, fjernes overflødig stivelse, noe som bidrar til en sprøere tekstur etter steking. Etter bløtleggingen tørkes potetstavene grundig før de vendes i en liten mengde solsikkeolje og krydres med en passende kryddermiks, for eksempel Airfryer Kryddermiks.
Resultatet etter steking i airfryer er sprø og smakfulle fries som kan nytes til ulike retter, alt laget på en enklere og sunnere måte takket være airfryerteknologien!
TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den HER.
(4.8/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kutt poteten i tynne staver. Legg potetstavene i kaldt vann i 30 minutter for å trekke ut stivelsen.
Tørk godt og dryss over solsikkeolje.
Dryss over Airfryer Kryddermiks og vend sammen.
Legg potetstavene i airfryeren og stek i totalt 18-20 minutter på 190 grader. Halvveis i steketiden vender du på potetstavene eller rister på kurven i airfryeren.
TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den HER.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
