top of page

...

Kutt halvparten av soppen i biter, behold den andre halvparten hel.

 

Smelt smør i en kjele og tilsett finhakket sjalottløk og hvitløk, stek på middels varme til løken er blank. Tilsett soppen og stek videre i et par minutter.

 

Hell i kraft og fløte, kok opp og la det småkoke i 15 minutter.

 

Bland ut maisenna i kaldt vann og jevn suppen til ønsket konsistens.

 

Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

 

Stek resten av soppen i smør og krydre med salt og pepper.

 

Server suppen med smørstekt sopp og topp med gressløk.

 

Tips! Tilsett litt hjemmelaget soppsoya eller soyasaus for en enda rikere smak.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Soppsuppe

Soppsuppe

Denne klassiske soppsuppen er full av god smak, og lar deg blande alle de ulike sopptypene du har tilgjengelig. Rask og enkel å lage, og en skikkelig høstfavoritt!

(4.7/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page