
...

Soppstuing
Høstens beste tilbehør! Brukes til alle typer kjøtt og fugl.
Prøv til viltkjøtt, eller for eksempel til helstekt kylling.
Soppstuing er et smakfullt og kremet tilbehør som løfter både kjøttretter, pasta og brødskiver til nye høyder. Den dype umamismaken fra sopp kombineres med fløte, smør og aromatiske krydder for en fyldig og balansert opplevelse.
Enten du bruker sjampinjong, kantareller eller en blanding av ulike sopptyper, vil denne stuingen tilføre en deilig dybde til måltidet. Den er rask å lage og krever få ingredienser, men resultatet smaker som om det hører hjemme på en restaurant. Perfekt til både hverdagsmiddager og festlige anledninger!
(4.7/5)
15 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Ha soppen i en tørr stekepanne og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen.
Tilsett fløte og kok opp, skru ned varmen og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Topp med finhakket gressløk og server.
Tips! Prøv soppstuing til denne kyllingretten!
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
