top of page

...

Soppstuing

Soppstuing

Høstens beste tilbehør! Brukes til alle typer kjøtt og fugl.

Prøv til viltkjøtt, eller for eksempel til helstekt kylling.

 

Soppstuing er et smakfullt og kremet tilbehør som løfter både kjøttretter, pasta og brødskiver til nye høyder. Den dype umamismaken fra sopp kombineres med fløte, smør og aromatiske krydder for en fyldig og balansert opplevelse.

 

Enten du bruker sjampinjong, kantareller eller en blanding av ulike sopptyper, vil denne stuingen tilføre en deilig dybde til måltidet. Den er rask å lage og krever få ingredienser, men resultatet smaker som om det hører hjemme på en restaurant. Perfekt til både hverdagsmiddager og festlige anledninger!

(4.7/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Ha soppen i en tørr stekepanne og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen.

 

Tilsett fløte og kok opp, skru ned varmen og smak til med sitronsaft, salt og pepper.

 

Topp med finhakket gressløk og server.

 

Tips! Prøv soppstuing til denne kyllingretten!

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page