
...

Sjysaus
Sjysaus er en enkel, men smakfull saus som løfter ethvert måltid. Den lages på kraft, som gir en rik og fyldig smak, og jevnes lett med maisenna for en silkemyk konsistens.
Sjysaus er en klassisk og smakfull saus laget av stekesjyen som dannes under tilberedning av kjøttretter. Den fanger opp de rike smakene fra kjøttet og gir en naturlig dybde til måltidet.
For å lage sjysaus, samles sjyen fra stekepannen etter at kjøttet er ferdigstekt. Denne sjyen kan deretter kokes opp og jevnes med maisenna utrørt i litt kaldt vann for å oppnå ønsket konsistens. Tilsett salt og pepper etter smak for å fremheve de naturlige smakene!
Med bare noen få ingredienser og fem minutters tilberedningstid, er dette den perfekte sausen til både kjøtt, kylling og vilt. En klassiker som gir ekstra dybde til middagen!
Ikke nok ratings ennå
5 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Rør maisenna ut i kaldt vann.
Kok opp kraften og spe på med maisenna blandingen.
La sausen småkoke i 5 minutter og smak til med salt og pepper.
Rett før servering tilsetter du smør og rører inn.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
