top of page

...

Sjysaus

Sjysaus

Sjysaus er en enkel, men smakfull saus som løfter ethvert måltid. Den lages på kraft, som gir en rik og fyldig smak, og jevnes lett med maisenna for en silkemyk konsistens.

Sjysaus er en klassisk og smakfull saus laget av stekesjyen som dannes under tilberedning av kjøttretter. Den fanger opp de rike smakene fra kjøttet og gir en naturlig dybde til måltidet.

 

For å lage sjysaus, samles sjyen fra stekepannen etter at kjøttet er ferdigstekt. Denne sjyen kan deretter kokes opp og jevnes med maisenna utrørt i litt kaldt vann for å oppnå ønsket konsistens. Tilsett salt og pepper etter smak for å fremheve de naturlige smakene!

 

Med bare noen få ingredienser og fem minutters tilberedningstid, er dette den perfekte sausen til både kjøtt, kylling og vilt. En klassiker som gir ekstra dybde til middagen!

Ikke nok ratings ennå

5 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Rør maisenna ut i kaldt vann.

 

Kok opp kraften og spe på med maisenna blandingen.

 

La sausen småkoke i 5 minutter og smak til med salt og pepper.

 

Rett før servering tilsetter du smør og rører inn.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page