top of page

...

Forvarm ovnen til 200°C. Vask og skrubb betene godt. Pakk dem i aluminiumsfolie og stek i ovnen i ca. 45-60 minutter, avhengig av størrelsen, til de er møre når du stikker en gaffel i dem. Ta betene ut av ovnen og la dem avkjøles litt før du fjerner skallet. Skjær dem deretter i båter eller terninger.

 

Lag vinaigrette ved å blande sammen balsamicoeddik, olivenolje og honning i en liten bolle. Smak til med salt og pepper.

 

Bland ruccola og spinat i en stor bolle. Legg i rødløk i skiver og halvparten av valnøttene.

 

Legg betene oppå salaten. Smuldre chèvre over betene. Dryss resten av valnøttene over, og hell vinaigretten jevnt over salaten.

 

Hakk opp litt urter og dryss over, tjørvel vil være et godt valg her!

 

Tips! En god baguette med hjemmelaget smør til gjør retten til et komplett måltid!

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Salat med chevre og beter

Salat med chevre og beter

Prøv en frisk og fargerik salat som kombinerer sødmefylte rødbeter og syrlig og kremet chevre. Denne enkle, men smakfulle salaten tilføres ekstra dybde med en honning- og balsamicodressing, perfekt for en lett lunsj eller som en deilig forrett.

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page