
...

Salat med chevre og beter
Prøv en frisk og fargerik salat som kombinerer sødmefylte rødbeter og syrlig og kremet chevre. Denne enkle, men smakfulle salaten tilføres ekstra dybde med en honning- og balsamicodressing, perfekt for en lett lunsj eller som en deilig forrett.
Salat med chèvre og beter er en smakfull og næringsrik rett som kombinerer den jordnære smaken av rødbeter med den kremete og litt syrlige smaken av chèvreost.
Denne salaten byr på en herlig blanding av teksturer og smaker, fra de myke rødbetene og den smuldrede osten til den sprø ruccolaen og de knasende valnøttene. En honningdressing binder ingrediensene sammen og tilfører en sødme som balanserer de øvrige smakene.
Enten som en forrett, siderett eller lett hovedrett, vil denne salaten glede både øyet og ganen!
Ikke nok ratings ennå
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Forvarm ovnen til 200°C. Vask og skrubb betene godt. Pakk dem i aluminiumsfolie og stek i ovnen i ca. 45-60 minutter, avhengig av størrelsen, til de er møre når du stikker en gaffel i dem. Ta betene ut av ovnen og la dem avkjøles litt før du fjerner skallet. Skjær dem deretter i båter eller terninger.
Lag vinaigrette ved å blande sammen balsamicoeddik, olivenolje og honning i en liten bolle. Smak til med salt og pepper.
Bland ruccola og spinat i en stor bolle. Legg i rødløk i skiver og halvparten av valnøttene.
Legg betene oppå salaten. Smuldre chèvre over betene. Dryss resten av valnøttene over, og hell vinaigretten jevnt over salaten.
Hakk opp litt urter og dryss over, tjørvel vil være et godt valg her!
Tips! En god baguette med hjemmelaget smør til gjør retten til et komplett måltid!
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
