
...

Saftig eplekake
Norsk kveldskos på sitt beste!
En saftig eplekake som er ethvert hjem burde ha i oppskriftsheftet sitt! Perfekt i for eksempel en familiebursdag eller når noen skal feires på jobben.
Dette er en tidløs norsk dessert som kombinerer den søte og krydrede smaken av epler med en myk og fuktig kakebunn. Ved å bruke syrlige epler og ingredienser som kanel og kardemomme, oppnår man en balansert og aromatisk smak.
Denne kaken er enkel å lage og passer perfekt til både hverdag og fest. Server den gjerne med en klatt krem eller en kule vaniljeis for en ekstra luksuriøs opplevelse.
Ikke nok ratings ennå
60 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Skrell eplene og fjern kjernen. Kutt eplene i båter. Ha dem over i en bolle og dryss over sukker og kanel, vend godt inn og la stå.
Pisk romtemperert smør og sukker hvitt, tilsett egg ett om gangen, og pisk godt.
Sikt i mel og bakepulver og vend inn i røren.
Dekk en rund kakeform på 24 cm med bakepapir og smør kantene.
Ha halvparten av røra i formen, ha i halvparten av eplene, og gjenta dette en gang til.
Dryss over perlesukker og stek midt i ovnen på 180 grader i 60 minutter.
Tips! Server med pisket krem eller vaniljesaus.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
