
...

Rørte tyttebær
Rørte tyttebær er et selvskrevent tilbehør til viltkjøtt, gryteretter og kjøttkaker! Lag gode porsjoner og frys gjerne ned, de har god holdbarhet i fryseren!
Rørte tyttebær er en enkel og tradisjonell norsk delikatesse som kombinerer den friske syrligheten fra tyttebær med sødme fra sukker. Denne retten er et perfekt tilbehør til kjøttretter som kjøttkaker, vilt og gryteretter, og tilfører en frisk kontrast til de rike smakene. Ved å blande tyttebær og sukker og la dem stå i kjøleskapet over natten, oppnår man en deilig blanding der bærene beholder sin form samtidig som de avgir saft.
Rørte tyttebær kan også fryses og oppbevares i lengre tid, slik at man kan nyte smaken av norsk natur året rundt!
(5/5)
5 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Rens tyttebærene.
Bland sammen tyttebær og sukker og rør kraftig til alt har blandet seg godt.
Smak til med mer sukker om nødvendig.
Tips! Se oppskrift på tyttebærsyltetøy og bruk gjerne rørte tyttebær til denne burgeren!
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
