top of page

...

Rørte tyttebær

Rørte tyttebær

Rørte tyttebær er et selvskrevent tilbehør til viltkjøtt, gryteretter og kjøttkaker! Lag gode porsjoner og frys gjerne ned, de har god holdbarhet i fryseren!

 

Rørte tyttebær er en enkel og tradisjonell norsk delikatesse som kombinerer den friske syrligheten fra tyttebær med sødme fra sukker. Denne retten er et perfekt tilbehør til kjøttretter som kjøttkaker, vilt og gryteretter, og tilfører en frisk kontrast til de rike smakene. Ved å blande tyttebær og sukker og la dem stå i kjøleskapet over natten, oppnår man en deilig blanding der bærene beholder sin form samtidig som de avgir saft.

 

Rørte tyttebær kan også fryses og oppbevares i lengre tid, slik at man kan nyte smaken av norsk natur året rundt!

(5/5)

5 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Rens tyttebærene.

 

Bland sammen tyttebær og sukker og rør kraftig til alt har blandet seg godt.

 

Smak til med mer sukker om nødvendig.

 

Tips! Se oppskrift på tyttebærsyltetøy og bruk gjerne rørte tyttebær til denne burgeren!

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page