top of page

...

Roastbiff

Roastbiff

Hjemmelaget roastbiff smaker utrolig godt og er veldig lett å lage. Bruk et godt kjøttstykke så får du et godt resultat!

 

Roastbiff er en klassisk rett som passer like godt til hverdagsmiddagen som til festlige anledninger. Ved å tilberede kjøttet selv, får du full kontroll på smak og mørhet, noe som resulterer i en saftig og smakfull opplevelse.

 

Denne oppskriften gir deg en enkel fremgangsmåte for å oppnå perfekt stekt roastbiff. Server den gjerne med tradisjonelt tilbehør som potetsalat, remulade og sylteagurk, eller prøv noe nytt som smørstekte grønnsaker og en frisk salat. Uansett valg av tilbehør, vil hjemmelaget roastbiff imponere både familie og gjester, og bli et høydepunkt på matbordet.

Ikke nok ratings ennå

60 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Krydre kjøttet godt med salt og pepper på alle sider.

Varm opp en stekepanne til høy varme. Ha i solsikkeolje og smør.

 

Brun kjøttet på alle sider og legg det over på et bakebrett.

 

Stek roastbiffen i ovnen på 120 grader til du får en kjernetemperatur på 60 grader. Beregn ca. 1 time steketid per kilo kjøtt.

 

La roastbiffen avkjøles helt i kjøleskap før du kutter den så tynt som mulig.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page