
...

Riskrem med vanilje
Riskrem er en av julens mest populære desserter, og med ekte vanilje løftes smaken til nye høyder. Kremen med vaniljens delikate aroma kombineres med mild risgrøt og serveres med en fruktig saus som jordbær, bringebær eller kirsebær. En perfekt avslutning på julemiddagen som både er enkel å lage og uimotståelig å spise!
Riskrem med vanilje er en klassisk og tidløs dessert som gir en herlig søt avslutning på ethvert måltid. Den myke og luftige kremen er laget med kokt risgrøt, fløyelsmyk kremfløte og den rike smaken av ekte vanilje. Denne kombinasjonen skaper en delikat og smakfull dessert som virkelig smelter på tungen. Vaniljen tilfører en ekstra dimensjon av smak og gjør riskremen ekstra luksuriøs.
Enten du serverer den til fest eller bare ønsker å unne deg en søt fristelse i hverdagen, er denne riskremen en favoritt for både store og små.
(5/5)
15 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Pisk fløten sammen med sukker til en luftig og stiv krem. Del vaniljestangen på langs, skrap ut frøene, og rør dem forsiktig inn i kremen for en fyldig og aromatisk smak. Vend inn den avkjølte risgrøten til blandingen er jevn og kremet. Server med en søt og fruktig saus som jordbær-, bringebær- eller kirsebærsaus for en perfekt avslutning på måltidet.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
