top of page

...

Riskrem med vanilje

Riskrem med vanilje

Riskrem er en av julens mest populære desserter, og med ekte vanilje løftes smaken til nye høyder. Kremen med vaniljens delikate aroma kombineres med mild risgrøt og serveres med en fruktig saus som jordbær, bringebær eller kirsebær. En perfekt avslutning på julemiddagen som både er enkel å lage og uimotståelig å spise!

 

Riskrem med vanilje er en klassisk og tidløs dessert som gir en herlig søt avslutning på ethvert måltid. Den myke og luftige kremen er laget med kokt risgrøt, fløyelsmyk kremfløte og den rike smaken av ekte vanilje. Denne kombinasjonen skaper en delikat og smakfull dessert som virkelig smelter på tungen. Vaniljen tilfører en ekstra dimensjon av smak og gjør riskremen ekstra luksuriøs.

 

Enten du serverer den til fest eller bare ønsker å unne deg en søt fristelse i hverdagen, er denne riskremen en favoritt for både store og små.

(5/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Pisk fløten sammen med sukker til en luftig og stiv krem. Del vaniljestangen på langs, skrap ut frøene, og rør dem forsiktig inn i kremen for en fyldig og aromatisk smak. Vend inn den avkjølte risgrøten til blandingen er jevn og kremet. Server med en søt og fruktig saus som jordbær-, bringebær- eller kirsebærsaus for en perfekt avslutning på måltidet.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page