top of page

...

Ravioli med brunet salviesmør

Ravioli med brunet salviesmør

Salvie er ikke den mest brukte urten, men det er et veldig smakfult krydder! Denne klassiske raviolien med ricotta/spinatfyll og brunet salviesmør er noe av det beste fra Italia, og du finner den på italienske restauranter over hele verden!

 

Hjemmelaget ravioli med brunet salviesmør er en ekte italiensk delikatesse som kombinerer fyldig pasta med en nøtteaktig, aromatisk saus. Denne retten er både elegant og enkel å lage, perfekt for en smakfull middag eller en imponerende helgerett. Raviolien kan fylles med ricotta, spinat eller sopp for en kremet og balansert smak, mens det brunede smøret tilfører en dyp, karamellisert aroma. Salvie gir en frisk og urteaktig kontrast som løfter retten til nye høyder. Server den med et dryss revet parmesan og ristede pinjekjerner for ekstra tekstur.

 

En smakfull klassiker du vil lage igjen og igjen!

(5/5)

60 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Pasta

Ha alle ingrediensene i kjøkkenmaskinen. Bruk en eltekrok og elt deigen sammen i minst 5 minutter på lav hastighet.

 

Pakk deigen i plast og sett den i kjøleskapet i minst 30 minutter før du bruker den.

 

Kjevle pastadeigen flat, enten med en pastarulle eller kjevle, ca. 1 mm tykk.

 

Fyll

Kok spinaten i lettsaltet vann i 30 sekunder til den får en klar grønn farge. Ta spinaten opp og avkjøl den i iskaldt vann. Press ut all væske fra spinaten, finhakk den, og bland den sammen med resten av ingrediensene til fyllet i en bolle. Sett bollen i kjøleskapet til du skal bruke fyllet til ravioliene.

 

Saus

Brun smøret lett i en kjele. Tilsett salvie, pinjekjerner og finhakket hvitløk og la det surre uten å bli brunt i et par minutter.

 

Montering

Del pastaplaten i to like store deler med en kniv. Bruk en teskje til å legge små porsjoner med fyll på den andre delen. Pass på å plassere fyllet jevnt, med like stor avstand mellom porsjonene og fra kantene. Pensle lett med egg rundt fyllet og legg pastaplaten uten fyll forsiktig over.

 

Bruk pekefinger og langfinger på begge hender til å legge et lett trykk over hver porsjon fyll. Trykk deretter ned pastaen rundt hver fyllporsjon for å sikre at pastaplatene fester seg godt sammen uten luftlommer. Bruk baksiden av en stor kremtip til å forme pastaen rundt fyllet, slik at ravioliene får en jevn form. Bruk en utstikker til å skjære ut ravioliene.

 

Kok dem i en stor kjele med lettsaltet vann i omtrent 4 minutter, til de er al dente.

 

Topp med brunet salviesmør, revet parmesan og server.

 

Tips! Server med en enkel salat med ruccola til!

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page