
...

Ragu med høyrygg
Denne raguen smelter på tungen, og kan brukes til både spaghetti og lasagne, eller som fyll i ravioli eller canneloni.
Smakene utvikler seg gjennom kokeprosessen, og resultatet er en smak du alltid vil huske!
Ragu med høyrygg er en klassisk italiensk gryterett som kombinerer mørt, langtidskokt kjøtt med en rik og smakfull saus. Denne retten er perfekt for kalde dager når du ønsker noe varmende og tilfredsstillende på tallerkenen. Høyrygg er en rimelig og smaksrik stykningsdel som, når den tilberedes langsomt, blir utrolig mør og saftig.
Sammen med aromatiske grønnsaker, tomater, rødvin og urter utvikler sausen en dyp og fyldig smak som passer utmerket til fersk pasta, potetmos eller polenta. Ragu kan også lages i forkant, da smakene bare blir bedre etter en natt i kjøleskapet. Server med et dryss parmesan og ferske urter for en autentisk italiensk opplevelse!
(4.7/5)
240 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Del kjøttet i store biter og brun dem godt i en jerngryte på høy varme med smør og olivenolje. Legg til side.
Ha finkuttet løk, gulrot, selleri og hvitløk i gryten og ha i litt ekstra smør. Surr på middels varme i 5 minutter til blank.
Ha kjøttet tilbake i gryten og hell i rødvin. Reduser til halv mengde. Tilsett oksekraft, tomatpure og laurbærblad, rør godt, kok opp, og legg på lokk.
La raguen putre i 3-4 timer til kjøttet er helt mørt. Følg med underveis og tilsett litt mer kraft eller vann ved behov.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
