top of page

...

Skrap ut det våte i tomaten, og kutt i små terninger.

 

Rens jalapeño for frø og kutt i små terninger eller tynne skiver. Ønsker man en spicy variant kan man ta med frøene i mixen.

 

Skrell løk, del den i to, og kutt i små terninger.

 

Finhakk koriander.

 

Bland sammen tomat, jalapeño, løk og koriander. Tilpass mengden løk etter egen smak. Man kan også velge kun rødløk eller kun gul løk.

 

Press ut saften av limen og bland inn en teskje sukker.

 

Bland inn halvparten av limesaften, salt og pepper.

 

Smak på blandingen med en ren teskje og smak til med mer limesaft, salt og pepper om nødvendig.

 

Om du bruker store tomater, som f.eks plommetomater kan det være en fordel å skrape ut frøene og det våte i tomatene, om ikke kan det være lurt å sile av blandingen før bruk for å unngå for mye vann.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Pica de gallo

Pica de gallo

Denne klassiske tomatsalsaen løfter tacoen til nye høyder, og passer til både kjøtt og fisk, eller f.eks på en crostini som en smårett.

(4.6/5)

5 minutter

Lagre
bottom of page