
...

Pepperkakedeig
Ingenting sprer julestemning som duften av nystekte pepperkaker. Her har du oppskrift på hvordan du lager deigen helt fra scratch!
Å lage pepperkakedeigen fra bunnen av er en koselig og artig tradisjon som bringer hele familien sammen og fyller hjemmet med glede og festlig julestemning.
Denne oppskriften gir deg sprø og krydrede pepperkaker som er proppfulle av julens herlige smaker. Enten du pynter dem med melis og strøssel eller nyter dem som de er, vil de garantert bli en hit i førjulstiden.
(5/5)
90 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Smelt sukker, smør og sirup sammen i en kjele på lav varme. Rør forsiktig til sukkeret er helt oppløst og blandingen er jevn. Tilsett deretter krydderne – pepper, kanel, ingefær og nellik – og rør godt for å fordele smaken jevnt.
Ta kjelen av varmen og la blandingen avkjøles i noen minutter. Når den er lunken, rør inn eggene til en jevn masse.
Sikt hvetemel og natron sammen, og bland det gradvis inn i sirupsblandingen. Rør til du har en smidig og jevn deig.
Overfør deigen til en bolle. Dryss litt mel i bunnen og på toppen av deigen for å unngå klebing, og dekk bollen med plastfolie. Sett deigen kjølig i noen timer, slik at den blir fast og enkel å arbeide med.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
