top of page

...

Pepperkakedeig

Pepperkakedeig

Ingenting sprer julestemning som duften av nystekte pepperkaker. Her har du oppskrift på hvordan du lager deigen helt fra scratch!

 

Å lage pepperkakedeigen fra bunnen av er en koselig og artig tradisjon som bringer hele familien sammen og fyller hjemmet med glede og festlig julestemning.

 

Denne oppskriften gir deg sprø og krydrede pepperkaker som er proppfulle av julens herlige smaker. Enten du pynter dem med melis og strøssel eller nyter dem som de er, vil de garantert bli en hit i førjulstiden.

(5/5)

90 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Smelt sukker, smør og sirup sammen i en kjele på lav varme. Rør forsiktig til sukkeret er helt oppløst og blandingen er jevn. Tilsett deretter krydderne – pepper, kanel, ingefær og nellik – og rør godt for å fordele smaken jevnt.

 

Ta kjelen av varmen og la blandingen avkjøles i noen minutter. Når den er lunken, rør inn eggene til en jevn masse.

 

Sikt hvetemel og natron sammen, og bland det gradvis inn i sirupsblandingen. Rør til du har en smidig og jevn deig.

 

Overfør deigen til en bolle. Dryss litt mel i bunnen og på toppen av deigen for å unngå klebing, og dekk bollen med plastfolie. Sett deigen kjølig i noen timer, slik at den blir fast og enkel å arbeide med.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page