
...

Pavlova med eggekrem og jordbær
Pavlova toppet med en deilig eggekrem og friske jordbær.
Pavlova med eggekrem og jordbær er en himmelsk dessert som kombinerer den sprø, lette marengsen med en rik og kremet eggekrem, toppet med saftige, friske jordbær.
Denne varianten av den klassiske pavlovaen gir et ekstra lag med smak og tekstur. Den myke, silkemyke eggekremen balanserer marengsens sprøhet perfekt, og jordbærene tilfører en frisk og syrlig kontrast som løfter hele retten. Pavlova med eggekrem og jordbær er en fantastisk dessert for spesielle anledninger eller som en søt avslutning på et deilig måltid.
En fest for både øyne og smaksløker!
(4/5)
120 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.
Tilsett hvitvinseddik og maisenna og pisk forsiktig i 10 sekunder så det blander seg.
Finn frem et bakebrett med bakepapir. Ha marengsen over på bakebrettet og form en sirkel på ca. 22 cm.
Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek kaken i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.
Kok opp fløte. Ha eggeplomme, sukker og maisenna i en bolle, visp sammen. Hell fløten litt etter litt over eggene mens du visper kraftig. Ha alt tilbake i kjelen og varm opp under omrøring til kremen tykner. Sett kaldt og la den avkjøles helt, rør et par ganger underveis.
Pisk resten av fløten til pisket krem. Vend eggekremen sammen med pisket krem.
Pynt pavlovaen med eggekrem og jordbær.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
