top of page

...

Pastasalat med bakt tomat

Pastasalat med bakt tomat

En smakfull og enkel middag. Denne salaten har litt av alt, fyldig, syrlig, crunchy og skikkelig digg.

 

Pastasalat med bakt tomat er en smakfull og frisk rett som passer like godt til lunsj som til middag eller på et koldtbord. De søte, ovnsbakte tomatene tilfører en intens dybde av smak, mens pastaen gir en fyldig og mettende base. Kombinert med aromatiske urter, frisk salat og en smakfull dressing, blir dette en rett som både er enkel å lage og imponerende å servere.

 

Pastasalaten kan nytes alene eller som tilbehør til grillet kjøtt, fisk eller kylling. Perfekt for varme sommerdager eller som en lett og smakfull middag året rundt!

Ikke nok ratings ennå

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt tomatene i 4 og ha dem over i en ildfast form. Dryss over olivenolje og sukker. Bak i ovnen på 200 grader i 20 til 25 minutter.

 

Kok pasta i rikelig med saltet vann til den er al dente.

 

Bland sammen finhakket basilikum, finhakket hvitløk, olivenolje og sitronsaft.

 

Ha pasta, bakte tomater, ruccula, mozzarella og gresskarkjerner i en salatbolle. Hell over dressingen og vend sammen.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page