
...

Pasta med ragu
Denne pastaretten er så god at du garantert vil drømme om å lage den mange ganger. Når du først er i gang kan du gjerne doble mengden og fryse ned det du ikke spiser, så har du til en god anledning, f.eks når du kommer opp på hytta og vil gjøre det enkelt!
Pasta med ragu er en klassisk italiensk rett som byr på rike smaker og en deilig, fyldig saus. Ragu er en langsomt kokt kjøttsaus, ofte basert på storfekjøtt, tomater, løk, hvitløk og urter, som gir en intens og aromatisk dybde. Når sausen får god tid til å koke, utvikles smakene til perfeksjon, og resultatet blir en silkemyk saus som smyger seg rundt pastaen.
Denne retten passer perfekt til både hverdagsmiddager og mer festlige anledninger. Server med nyrevet parmesan og fersk basilikum for en autentisk italiensk opplevelse som garantert vil imponere.
(5/5)
240 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Del kjøttet i store biter og brun dem godt i en jerngryte på høy varme med smør og olivenolje. Legg til side.
Ha finkuttet løk, gulrot, selleri og hvitløk i gryten og ha i litt ekstra smør. Surr på middels varme i 5 minutter til blank.
Ha kjøttet tilbake i gryten og hell i rødvin. Reduser til halv mengde. Tilsett oksekraft, tomatpure og laurbærblad, rør godt, kok opp, og legg på lokk.
La raguen putre i 3-4 timer til kjøttet er helt mørt. Følg med underveis og tilsett litt mer kraft eller vann ved behov.
Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente. Ta vare på litt av pastavannet.
Server pastaen toppet med ragu og revet parmesan.
Tips! Tilsett 2 grovkuttede chili i gryten og la det koke med, for en mer spicy variant.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
