
...
Krydre kyllingbrystene godt med salt og pepper.
Ha solsikkeolje i en stekepanne og stek kyllingen med skinnsiden ned først, til skinnet er gyllent og sprøtt. Snu og stek videre i 2-3 minutter, legg til side.
Ha smør i stekepannen sammen med finhakket hvitløk og sjalottløk. Stek blank. Tilsett hvitvin og reduser til halv mengde. Ha i fløte og kok opp.
Legg kyllingen tilbake i stekepannen med skinnsiden opp og la småkoke i 5-10 minutter.
Smak til med salt og pepper og topp med frisk finhakket estragon.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato


Pannestekt kylling i fløtesaus
Sprø og saftige kyllingbryst i en kremete fløtesaus, toppet med frisk estragon!
(4.9/5)
45 minutter