
...

Pannestekt kylling i fløtesaus
Sprø og saftige kyllingbryst i en kremete fløtesaus, toppet med frisk estragon!
Pannestekt kylling i fløtesaus er en deilig og smakfull rett som kombinerer saftig kylling med en rik, kremet saus. Den pannestekte kyllingen får en deilig gyllen og sprø skorpe, som gir en herlig kontrast til den silkemyke fløtesausen.
Fløtesausen er lett krydret og balanserer perfekt med kyllingens milde smak. Dette er en rett som både er enkel å lage, men som samtidig smaker som en restaurantmiddag. Perfekt for hverdagsmiddag, men også imponerende nok til en søndagsmiddag eller når du har gjester.
En smakfull og fyldig rett som hele familien vil elske!
Ikke nok ratings ennå
45 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Krydre kyllingbrystene godt med salt og pepper.
Ha solsikkeolje i en stekepanne og stek kyllingen med skinnsiden ned først, til skinnet er gyllent og sprøtt. Snu og stek videre i 2-3 minutter, legg til side.
Ha smør i stekepannen sammen med finhakket hvitløk og sjalottløk. Stek blank. Tilsett hvitvin og reduser til halv mengde. Ha i fløte og kok opp.
Legg kyllingen tilbake i stekepannen med skinnsiden opp og la småkoke i 5-10 minutter.
Smak til med salt og pepper og topp med frisk finhakket estragon.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
