top of page

...

Pannestekt kylling i fløtesaus

Pannestekt kylling i fløtesaus

Sprø og saftige kyllingbryst i en kremete fløtesaus, toppet med frisk estragon!

 

Pannestekt kylling i fløtesaus er en deilig og smakfull rett som kombinerer saftig kylling med en rik, kremet saus. Den pannestekte kyllingen får en deilig gyllen og sprø skorpe, som gir en herlig kontrast til den silkemyke fløtesausen.

 

Fløtesausen er lett krydret og balanserer perfekt med kyllingens milde smak. Dette er en rett som både er enkel å lage, men som samtidig smaker som en restaurantmiddag. Perfekt for hverdagsmiddag, men også imponerende nok til en søndagsmiddag eller når du har gjester.

 

En smakfull og fyldig rett som hele familien vil elske!

Ikke nok ratings ennå

45 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Krydre kyllingbrystene godt med salt og pepper.

 

Ha solsikkeolje i en stekepanne og stek kyllingen med skinnsiden ned først, til skinnet er gyllent og sprøtt. Snu og stek videre i 2-3 minutter, legg til side.

 

Ha smør i stekepannen sammen med finhakket hvitløk og sjalottløk. Stek blank. Tilsett hvitvin og reduser til halv mengde. Ha i fløte og kok opp.

 

Legg kyllingen tilbake i stekepannen med skinnsiden opp og la småkoke i 5-10 minutter.

 

Smak til med salt og pepper og topp med frisk finhakket estragon.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page