top of page

...

Ostefat

Ostefat

Et ostefat fylt med deilige oster fra ulike deler av verden slår aldri feil. I Norge har vi noen av verdens mest prisbelønte oster, prøv dem neste gang du skal lage et ostafat!

 

Et ostefat er en uforlignelig måte å glede både smaksløkene og gjestene på, enten til en fest, en hyggelig middag eller som en del av en koselig kveld med venner og familie. Med et variert utvalg av forskjellige oster, fra milde og kremete til kraftigere og mer smakfulle varianter, kan et ostefat være både en visuell og smakfull opplevelse. Kombinert med tilbehør som frukt, nøtter, kjeks og syltetøy, får du en perfekt balansert smaksopplevelse.

 

Denne oppskriften viser deg hvordan du setter sammen et innbydende og variert ostefat som passer til alle anledninger. Å lage et ostefat er ikke bare en kulinarisk glede, men også en kunstform som gir en fantastisk start på ethvert måltid eller samling.

(5/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Start med å legge på de største elementene, for eksempel en hel ost.

 

Så fyller du på med resten av den oppkuttede osten og frukt.

 

Sett på marmelade, syltetøy ol.

 

Fyll tomrommene med kjeks, tørket frukt og bær.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page