
...

Oksehaleragu
Å lage ferdig oksehaleragu tar litt tid, men det er tross alt gryten som gjør jobben for deg. Langtidskoking, eller braisering som det også kalles, lar smakene utvikle seg, og gir deg et resultat verdt å vente på!
Oksehaleragu er en smakfull og fyldig rett som passer perfekt til kjølige dager eller når du ønsker å lage en middag som virkelig imponerer. Med oksehaler som hovedingrediens, får du en mør og saftig ragu som kokes langsomt, slik at smaken utvikler seg og kjøttet blir utrolig mørt. Denne retten er perfekt sammen med potetmos, pasta eller ris, og vil gi deg en solid og næringsrik middag.
Den lange koketiden gjør at du får et intenst, rikholdig smaksbilde, som både er mettende og tilfredsstillende.
Perfekt for en koselig middag eller når du vil lage noe ekstra spesielt!
Ikke nok ratings ennå
240 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Brun oksehalene godt i en jerngryte på høy varme med smør og olivenolje. Legg til side.
Ha finkuttet løk, gulrot, selleri og hvitløk i gryten og ha i litt ekstra smør. Surr på middels varme i 5 minutter til blank.
Ha kjøttet tilbake i gryten og hell i rødvin. Reduser til halv mengde. Tilsett oksekraft, tomatpure og laurbærblad, rør godt, kok opp, og legg på lokk.
La raguen putre i 3-4 timer til kjøttet er helt mørt. Følg med underveis og tilsett litt mer kraft eller vann ved behov.
Når kjøttet er så mørt at det faller av beinet er det klart. Ta kjøttet ut av gryta og plukk det rent, ha det tilbake i gryta.
Tips! Tilsett dine favorittkrydder for å spice opp og variere litt på smaken. Du kan også tilsette noen stangselleri og fersk timian for en enda dypere smak.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
