top of page

...

Multekrem

Multekrem

Multekrem er en klassisk, norsk dessert som virkelig får fram smaken av norske bær på sitt beste. Den kombinerer de delikate, søte og litt syrlige smakene fra multer med en kremet, lett og luftig konsistens fra vispet kremfløte.

 

Denne enkle, men smakfulle desserten er ofte en del av tradisjonelle julemåltider, men passer like godt til festlige anledninger eller som en koselig avslutning på en middag.

 

Multekrem er en tidløs favoritt som hyller de fantastiske bærne vi finner i den norske naturen, og er en perfekt måte å nyte smaken av sommer hele året. Multekrem er en klassisk juledessert som kombinerer silkemyk krem med den unike, syrlige sødmen fra multer.

 

Med et hint av ekte vanilje løftes smaken til nye høyder. Server den gjerne med nystekte krumkaker for en perfekt balanse mellom sprøtt og kremet, eller pynt med hasselnøtter og sitronmelisse for et elegant preg. En dessert som virkelig setter prikken over i-en på julebordet!

(5/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Pisk fløten sammen med sukker til en luftig og stiv krem. Skrap ut frøene fra vaniljestangen og vend dem forsiktig inn i kremen sammen med multene for en jevn og delikat blanding. Server gjerne med nystekte krumkaker for en perfekt kombinasjon av sprøtt og kremet.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page