top of page

...

Marengsbunn

Marengsbunn

En allsidig og enkel marengsbunn du for eksempel kan bruke til pavlova!

 

Marengsbunn er en fantastisk dessertbunn som kan brukes i en rekke herlige retter. Med sin sprø utside og myke, nesten seige innside, er den perfekt som base for kaker og tårn, eller som et imponerende lag i en pavlova. Marengsbunnen lages ved å piske eggehviter til stiv marengs og deretter bake den på lav varme for å oppnå den perfekte konsistensen.

 

Den kan toppes med krem, friske bær eller andre favorittfyll, og gir en deilig kontrast til lettere fyll.

 

Enkel å lage og alltid en vinner på dessertbordet, marengsbunn er både smakfull og imponerende!

Ikke nok ratings ennå

90 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.

 

Tilsett hvitvinseddik og maisenna og pisk forsiktig i 10 sekunder så det blander seg.

 

Finn frem et bakebrett med bakepapir. Ha marengsen over på bakebrettet og form en sirkel på ca. 22 cm.

 

Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek kaken i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page