top of page

...

Mandelpotetpuré

Mandelpotetpuré

Potetpuré er en variant på potetmos som er helt glatt og smooth i konsistensen. Den passer blant annet perfekt når man skal invitere gjester til en finere middag, der utseende på maten skal ha litt ekstra fokus.

 

Mandelpotetpuré er en silkemyk og smakfull variant av klassisk potetmos, laget med de delikate og aromatiske mandelpotetene.

 

Disse små, gule potetene har en naturlig smøraktig smak og en kremet konsistens som gjør dem perfekte til puré. Når de moses sammen med smør, fløte og kanskje en liten skvett melk, får du en luftig og fyldig potetpuré som passer utmerket til både kjøtt, fisk og vegetarretter.

 

Den er et perfekt tilbehør til festmiddager eller søndagsmiddagen, og kan enkelt varieres med urter, hvitløk eller parmesan for ekstra smak. Enkle ingredienser, fantastisk resultat!

Ikke nok ratings ennå

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Skrell og kok potet mør.

 

Sil av vannet og tilsett smør og fløte. Rør godt sammen med en ballongvisp eller en sleiv og press puréen gjennom en sil.

 

Smak til med salt og pepper.

 

Prøv mandelpiotetpuré til denne oppskriften med kylling.

 

Tips! Det er viktig at man ikke har i saltet før helt på slutten, etter man har rørt sammen potetmosen, ellers kan den fort bli seig.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page