
...

Lunsjkaker
Lunsjkaker har de aller fleste smakt i varmmat disken på butikken, og de blir som alt annet bedre hjemmelaget! 1 porsjon gir 10 lunsjkaker.
Lunsjkaker er en klassiker i det norske kjøkkenet – saftige, smakfulle og perfekte til både hverdagsmiddager og søndagslunsjer.
Disse små kjøttkakene er en lettere variant av tradisjonelle kjøttkaker og kan lages med både kjøttdeig og karbonadedeig for en balansert smak.
De passer utmerket med klassisk tilbehør som brun saus, kokte poteter og grønnsaker, eller i en mer moderne vri med frisk salat og en kremet dressing. Lunsjkaker er enkle å lage og kan tilberedes i store porsjoner for å fryses ned til travle dager. En smakfull og allsidig rett som hele familien vil sette pris på!
(5/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Skrell og kutt gulrot i små terninger. Ha dem i en kjele med vann og kok i 4 minutter. Ha i ertene og kok i 1 minutt til. Sil av vannet og sett til side.
Ha kjøttdeig og salt i en kjøkkenmaskin, miks godt. Tilsett pepper og muskatnøtt, bland godt sammen. Ha i grønnsakene og bland forsiktig sammen.
Ha smør i en stekepanne. Form farsen med hendene til mellomstore lunsjkaker. Stek på høy varme i 1-2 minutter på hver side. Legg kakene over på et stekebrett og stek videre i ovnen på 180 grader i 15 minutter.
Spis som de er eller server dem på brødskiver.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
