top of page

...

Lunsjkaker

Lunsjkaker

Lunsjkaker har de aller fleste smakt i varmmat disken på butikken, og de blir som alt annet bedre hjemmelaget! 1 porsjon gir 10 lunsjkaker.

 

Lunsjkaker er en klassiker i det norske kjøkkenet – saftige, smakfulle og perfekte til både hverdagsmiddager og søndagslunsjer.

 

Disse små kjøttkakene er en lettere variant av tradisjonelle kjøttkaker og kan lages med både kjøttdeig og karbonadedeig for en balansert smak.

 

De passer utmerket med klassisk tilbehør som brun saus, kokte poteter og grønnsaker, eller i en mer moderne vri med frisk salat og en kremet dressing. Lunsjkaker er enkle å lage og kan tilberedes i store porsjoner for å fryses ned til travle dager. En smakfull og allsidig rett som hele familien vil sette pris på!

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Skrell og kutt gulrot i små terninger. Ha dem i en kjele med vann og kok i 4 minutter. Ha i ertene og kok i 1 minutt til. Sil av vannet og sett til side.

 

Ha kjøttdeig og salt i en kjøkkenmaskin, miks godt. Tilsett pepper og muskatnøtt, bland godt sammen. Ha i grønnsakene og bland forsiktig sammen.

 

Ha smør i en stekepanne. Form farsen med hendene til mellomstore lunsjkaker. Stek på høy varme i 1-2 minutter på hver side. Legg kakene over på et stekebrett og stek videre i ovnen på 180 grader i 15 minutter.

 

Spis som de er eller server dem på brødskiver.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page