top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Lasagneplater

Ha alle ingrediensene i kjøkkenmaskinen. Bruk en eltekrok og elt deigen sammen i minst 5 minutter på lav hastighet.

 

Pakk deigen i plast og sett den i kjøleskapet i minst 30 minutter før du bruker den.

 

Kjevle pastadeigen flat, enten med en pastarulle eller kjevle, ca. 1 mm tykk. Kutt til passe store plater og la de lufttørke i ca. 30 minutter.

 

Kjøttsaus

Brun kjøttdeig i smør og olivenolje. Tilsett finhakket løk, gulrot, stangselleri og hvitløk og la alt surre i 5 minutter. Ha i oksekraft, tomatpuré og hermetiske tomater og la sausen småkoke i 5 minutter.

 

Ostesaus

Smelt smør i en kjele, ha i mel og rør godt. Spe med melk og kok opp, la det småkoke i 10 minutter. Ha i krydder og ost og rør godt.

 

Montering

Legg kjøttsaus, pastaplater og ostesaus lagvis i en ildfast form og topp med revet ost. Stek på 200 grader i 30-40 minutter.

 

Tips! Server med tomatsalat og hvitløksbrød til!

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Lasagne

Lasagne

En klassisk lasagne med hjemmelagde lasagneplater imponerer enten du serverer dine gjester eller til familien!

 

Den kan selvfølgelig også lages med lasagneplater fra butikken, men følg denne oppskriften for en enda bedre matopplevelse!

(4.9/5)

120 minutter

Lagre
bottom of page