top of page

...

Lapper

Lapper

Lapper er små pannekaker som er litt søtere og tykkere enn pannekaker. Utrolig gode på smak med masse egg, og perfekt å servere gjestene.

 

Lapper er en klassiker i norsk tradisjonsbakst og en favoritt hos både store og små. De minner om pannekaker, men er tykkere, mykere og ofte litt søtere. Perfekte til frokost, lunsj eller som en koselig kaffekos, kan de nytes både varme og kalde.

 

Server dem med smør, syltetøy, brunost eller rømme – eller prøv en moderne vri med friske bær og honning. De er enkle å lage og krever få ingredienser, noe som gjør dem til en rask og smakfull løsning når du vil ha noe godt. Lapper passer like godt til hverdag som til spesielle anledninger!

Ikke nok ratings ennå

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Smelt smør og bland alle ingrediensene godt sammen til en klumpfri røre.

 

La røren svelle i 15 minutter.

 

Stek små lapper i smør i ca. 1 minutt per side.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page