top of page

...

Langtidsstekte nakkekoteletter

Langtidsstekte nakkekoteletter

Når du langtidssteker nakkekotelettene blir de saftige og så møre at de nesten faller fra hverandre. Vil du oppgradere de tradisjonelle kotelettene? Da må du teste denne oppskriften.

 

Langtidsstekte nakkekoteletter er en fantastisk måte å få saftig og smakfullt kjøtt på. Ved å tilberede kotelettene over lav varme i flere timer, brytes det sakte ned, noe som resulterer i mørt kjøtt som nærmest faller fra hverandre.

 

Denne metoden lar smakene utvikle seg fullt ut, enten du velger en enkel krydderblanding eller en rik marinade. Server nakkekotelettene med potetmos, stekte grønnsaker eller en fyldig saus for en komplett og tilfredsstillende middag.

 

Perfekt for helgekosen eller når du vil lage en smakfull rett uten å måtte stå lenge på kjøkkenet!

(4.2/5)

180 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Krydre kotelettene med salt og pepper. Brun dem i en stekepanne med smør på høy varme i 2 minutter på hver side.

 

Kutt opp løk, poteter, pastinakk og hvitløk. Ha alt i en ildfast form og krydre med salt og pepper.

 

Legg på kotelettene og hell over hvitvin og kraft, legg på rosmarin.

 

Dekk formen godt med aluminiumsfolie og stek midt i ovnen på 150 grader i 2-3 timer.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page