
...

Kyllingfilet i airfryer
Kyllingfilet i airfryer er en utrolig enkel og smakfull måte å tilberede kylling på, samtidig som den blir saftig på innsiden og sprø på utsiden.
Airfryeren bruker varmluft for å gi maten en stekt og gyllen overflate, men med mye mindre fett enn tradisjonell fritering. Dette gjør retten til et sunt alternativ uten at det går på bekostning av smaken. Kyllingfiletene blir raskt ferdige og får en deilig, sprø skorpe, samtidig som de holder på saftigheten.
Denne oppskriften er perfekt for både hektiske hverdager og helgekos, og kan varieres med forskjellige krydder og marinader for å tilpasse smaken etter din preferanse!
TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den HER.
Ikke nok ratings ennå
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Pensle kyllingfiletene lett med litt solsikkeolje.
Dryss over Airfryer Kryddermiks og gni det lett inn. Dersom du ønsker enda bedre smak kan du gjøre dette 30 minutter før steking.
Legg kyllingfiletene i airfryeren og stek i totalt 12-16 minutter på 200 grader. Halvveis i steketiden snur du kyllingfileten.
For perfekt resultat, sjekk kjernetemperaturen med termometer: Kyllingen skal ha en kjernetemperatur på 68 grader, ta den gjerne ut av airfryeren når den bikker 66 grader da temperaturen vil fortsette å øke 1-3 grader etter steking.
La kyllingen hvile 5 minutter før du kutter den opp.
Server med for eksempel sprø fries, som du finner oppskrift på til airfryer her, eller grønnsaker stekt i airfryer som du finner oppskrift på her.
TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den HER.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
