
...

Kylling med bakte grønnsaker
Denne oppskriften på kylling med bakte grønnsaker og sriracharømme kombinerer det beste fra både smakfullt krydret og friskt og er et sunnere alternativ til middag.
Den saftige kyllingen får en perfekt stekeskorpe og serveres sammen med smakfulle, bakte grønnsaker som gir en sødmefull kontrast til den krydrede sriracharømmen.
Denne enkle retten er perfekt for en rask middag, men samtidig imponerende nok til å serveres til gjester. Med en perfekt balanse mellom krydder, kremethet og grønnsakssmaker, vil denne retten garantert bli en favoritt på middagsbordet!
Ikke nok ratings ennå
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
laster...
porsjoner
Ingredienser
Server sammen med
Varm stekeovnen til 220 grader på varmluft.
Skjær brokkoli og rosenkål i mindre biter og legg dem i en ildfast form. Dryss over litt olivenolje, salt og pepper før du setter dette inn i ovnen.
Stek grønnsakene midt i ovnen i ca 20 minutter til de er blitt gylne og gjennomstekte.
I mellomtiden kan du koke risen i ca 10-12 minutter.
Krydre kyllingen med salt og pepper. Varm en stekepanne til høy varme og ha i olje. Stek kyllingen i 2 minutter på hver side og legg den så inn i ovnen sammen med grønnsakene når det gjenstar ca 10-15 minutter av grønnsakenes steketid.
Sriracharømme:
Bland rømmen sammen med srirachaen og tilsett sitronsaft. Smak til og oppbevar i kjøleskap før servering.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
