top of page

...

Kylling med bakte grønnsaker

Kylling med bakte grønnsaker

Denne oppskriften på kylling med bakte grønnsaker og sriracharømme kombinerer det beste fra både smakfullt krydret og friskt og er et sunnere alternativ til middag.

 

Den saftige kyllingen får en perfekt stekeskorpe og serveres sammen med smakfulle, bakte grønnsaker som gir en sødmefull kontrast til den krydrede sriracharømmen.

 

Denne enkle retten er perfekt for en rask middag, men samtidig imponerende nok til å serveres til gjester. Med en perfekt balanse mellom krydder, kremethet og grønnsakssmaker, vil denne retten garantert bli en favoritt på middagsbordet!

Ikke nok ratings ennå

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Varm stekeovnen til 220 grader på varmluft.

 

Skjær brokkoli og rosenkål i mindre biter og legg dem i en ildfast form. Dryss over litt olivenolje, salt og pepper før du setter dette inn i ovnen.

 

Stek grønnsakene midt i ovnen i ca 20 minutter til de er blitt gylne og gjennomstekte.

 

I mellomtiden kan du koke risen i ca 10-12 minutter.

 

Krydre kyllingen med salt og pepper. Varm en stekepanne til høy varme og ha i olje. Stek kyllingen i 2 minutter på hver side og legg den så inn i ovnen sammen med grønnsakene når det gjenstar ca 10-15 minutter av grønnsakenes steketid.

 

Sriracharømme:

Bland rømmen sammen med srirachaen og tilsett sitronsaft. Smak til og oppbevar i kjøleskap før servering.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page