top of page

...

Kremet tomatsuppe

Kremet tomatsuppe

Kremet tomatsuppe laget på ovnsbakte tomater og fyldig fløte. Sunn, rask og skikkelig digg middag!

 

Kremet tomatsuppe er en tidløs klassiker som både er enkel å lage og utrolig smakfull. Den kombinerer den søte, syrlige smaken av tomater med en deilig, kremet konsistens som gir en rik og fyldig opplevelse. Enten du lager den fra bunnen av med friske tomater eller bruker hermetiske, får du en varmende og trøstende suppe som er perfekt for kjøligere dager.

 

Denne kremete varianten gir en ekstra luksuriøs følelse, og kan enkelt tilpasses med urter som basilikum eller oregano for å fremheve tomatens naturlige smak.

 

Server med ristet brød eller en skje med pesto for en ekstra godbit!

(4.9/5)

40 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt tomatene i biter og legg dem på et stekebrett sammen med sjalottløk kuttet i grove biter. Dryss over olivenolje og bak i ovnen på 200 grader i 20 til 25 minutter.

 

Ha tomatene over i en blender sammen med tomatpuré, sukker og fløte. Kjør sammen til en jevn suppe. Ha suppen over i en kjele og gi et kjapt oppkok. Smak til med salt og pepper.

 

Topp med for eksempel creme fraiche og chiliflak.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page