
...

Kremet tomatsuppe
Kremet tomatsuppe laget på ovnsbakte tomater og fyldig fløte. Sunn, rask og skikkelig digg middag!
Kremet tomatsuppe er en tidløs klassiker som både er enkel å lage og utrolig smakfull. Den kombinerer den søte, syrlige smaken av tomater med en deilig, kremet konsistens som gir en rik og fyldig opplevelse. Enten du lager den fra bunnen av med friske tomater eller bruker hermetiske, får du en varmende og trøstende suppe som er perfekt for kjøligere dager.
Denne kremete varianten gir en ekstra luksuriøs følelse, og kan enkelt tilpasses med urter som basilikum eller oregano for å fremheve tomatens naturlige smak.
Server med ristet brød eller en skje med pesto for en ekstra godbit!
(4.9/5)
40 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kutt tomatene i biter og legg dem på et stekebrett sammen med sjalottløk kuttet i grove biter. Dryss over olivenolje og bak i ovnen på 200 grader i 20 til 25 minutter.
Ha tomatene over i en blender sammen med tomatpuré, sukker og fløte. Kjør sammen til en jevn suppe. Ha suppen over i en kjele og gi et kjapt oppkok. Smak til med salt og pepper.
Topp med for eksempel creme fraiche og chiliflak.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
