top of page

...

Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente. Ta vare på litt av pastavannet.

 

Ha soppen i en tørr stekepanne og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk, chiliflak og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen.

 

Tilsett fløte og kok opp, skru ned varmen og juster væskemengden med litt av pastavannet.

 

Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

 

Topp med revet parmesan.

 

Tips! Topp med ferske urter som timianblader, persille eller oregano.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Kremet pasta med sopp og chili

Kremet pasta med sopp og chili

En sterk og god pastarett med smak fra den norske skogen, og lite spark fra chili, gjør denne retten til en skikkelig smaksbombe.

Her kan du blande ulike typer sopp, som f.eks kantarell, steinsopp, trompetsopp, champignon, aromasopp, piggsopp, rødskrubb, og traktkantarell.

(4.9/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page