
...

Kremet pasta med skogsopp og erter
En lun og god pastarett med smak fra den norske skogen! Her kan du blande ulike typer sopp, som f.eks kantarell, steinsopp, trompetsopp, champignon, aromasopp, piggsopp, rødskrubb, og traktkantarell.
Kremet pasta med skogsopp og erter er en perfekt rett for deg som elsker den rike smaken av sopp kombinert med en deilig, kremet saus.
Denne retten bringer sammen den jordnære smaken av ferske skogsopp med den naturlige sødmen fra erter, og skaper en smakfull og mettende pastarett. Sausen er laget med fløte og hvitløk, og gir en silkemyk konsistens som dekker pastaen og gir en rik og fyldig smak.
Det er en perfekt middag for både hverdags og spesielle anledninger, og en flott måte å nyte sesongens skogsopp på. Toppe retten med litt parmesan og friske urter for ekstra smak!
(5/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente. Ta vare på litt av pastavannet.
Ha soppen i en tørr stekepanne og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen.
Tilsett fløte og fryste erter, kok opp, skru ned varmen og juster væskemengden med litt av pastavannet. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Topp med revet parmesan.
Tips! Topp med ferske urter som timianblader, persille eller oregano.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
