
...

Kokosmakroner
Kokosmakroner er en klassiker som er rask å lage og alltid en sikker vinner på kakefatet. Disse søte småkakene kan enkelt varieres med pynt som smeltet sjokolade, nøtter eller karamell. Perfekt for de travle dagene før jul, når du ønsker å lage noe godt på kort tid.
Dette er en deilig, søt og saftig småkake som har blitt en favoritt på mange kakebord. Med sin enkle kombinasjon av kokos, sukker og eggehvite, får du en herlig smak og en sprø utside med en myk og saftig kjerne.
Disse små kakene er både lette å lage og utrolig smakfulle, og de passer perfekt til både hverdagskos og festlige anledninger. Disse er en skikkelig hit, og vil nok være likt blant både unge og gamle. Server dem til en kopp kaffe eller som en søt liten godbit!
(5/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
2 stk egg
50 g smør
125 g sukker
300 g kokosmasse
1 ss hvetemel
0.5 ts bakepulver
porsjoner
Ingredienser
Server sammen med
Smelt smøret og la det avkjøles til romtemperatur. Pisk egg og sukker sammen til en luftig eggedosis. Vend forsiktig inn kokosmasse, siktet hvetemel, bakepulver og det avkjølte smøret. Rør til du får en jevn og sammenhengende røre.
Kle et bakebrett med bakepapir, og bruk to spiseskjeer til å forme små topper av røren. Plasser dem med litt avstand på brettet, da de kan flyte litt ut under steking.
Stek kokosmakronene midt i ovnen på 200 grader i ca. 10 minutter, eller til de er lett gyldne på toppen. Ta dem ut og la dem avkjøles på rist før servering. Perfekte som de er, eller pyntet med smeltet sjokolade eller karamell!
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
