top of page

...

Klassisk trollkrem

Klassisk trollkrem

Denne klassiske desserten har lang tradisjon i norge, og er en deilig dessert å servere til kaffen! Smaker best på høsten med ferske og nyplukkede tyttebær fra skogen, men man kan også bruke frosne tyttebær.

 

Klassisk trollkrem er en herlig dessert som har vært en favoritt i mange norske hjem i generasjoner. Denne enkle, men utsøkte desserten består av syrlige tyttebær og sukker, som sammen med pisket eggehvite skaper en luftig og lett konsistens.

 

Den syrlige smaken fra tyttebærene balanserer perfekt med den søte og luftige teksturen, og gir en deilig friskhet etter et tungt måltid. Trollkrem er ikke bare en godbit for ganen, men også en rett som bringer frem minner om hyggelige måltider og tradisjoner.

 

Server den gjerne også som en lett avslutning på en middag, eller som en smakfull dessert til festlige anledninger!

(5/5)

10 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Pisk eggehvitene stive.

 

Tilsett sukker og tyttebær og pisk videre til en fast konsistens.

 

Topp med hele tyttebær og sitronmelisse for ekstra farge og smak.

 

Tips! Spar på eggeplommene og lag f.eks vaniljekrem

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page