
...

Klassisk trollkrem
Denne klassiske desserten har lang tradisjon i norge, og er en deilig dessert å servere til kaffen! Smaker best på høsten med ferske og nyplukkede tyttebær fra skogen, men man kan også bruke frosne tyttebær.
Klassisk trollkrem er en herlig dessert som har vært en favoritt i mange norske hjem i generasjoner. Denne enkle, men utsøkte desserten består av syrlige tyttebær og sukker, som sammen med pisket eggehvite skaper en luftig og lett konsistens.
Den syrlige smaken fra tyttebærene balanserer perfekt med den søte og luftige teksturen, og gir en deilig friskhet etter et tungt måltid. Trollkrem er ikke bare en godbit for ganen, men også en rett som bringer frem minner om hyggelige måltider og tradisjoner.
Server den gjerne også som en lett avslutning på en middag, eller som en smakfull dessert til festlige anledninger!
(5/5)
10 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Pisk eggehvitene stive.
Tilsett sukker og tyttebær og pisk videre til en fast konsistens.
Topp med hele tyttebær og sitronmelisse for ekstra farge og smak.
Tips! Spar på eggeplommene og lag f.eks vaniljekrem
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
