top of page
...
Kok potetene møre.
Smelt sukker i en stekepanne og karamelliser. Tilsett vann og kok til karamellen har løst seg opp.
Legg i potetene og la de surre til mesteparten av vannet har fordampet. Tilsett smør.
Krydre med salt og pepper.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Karamelliserte poteter
En tradisjonell rett, spesielt i Danmark, som serveres som tilbehør til festmåltider og høytider. Passer spesielt godt til ribbe, and og gåsestek
(4.7/5)
25 minutter
bottom of page