top of page

...

Kok potetene møre.

 

Smelt sukker i en stekepanne og karamelliser. Tilsett vann og kok til karamellen har løst seg opp.

 

Legg i potetene og la de surre til mesteparten av vannet har fordampet. Tilsett smør.

 

Krydre med salt og pepper.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Karamelliserte poteter

Karamelliserte poteter

En tradisjonell rett, spesielt i Danmark, som serveres som tilbehør til festmåltider og høytider. Passer spesielt godt til ribbe, and og gåsestek

(4.7/5)

25 minutter

Lagre
bottom of page