
...

Kålruletter
Norske kålruletter, en tradisjonsrik rett med en smakfull blanding av kjøttfyll og myk kål, gir en næringsrik og god middagsopplevelse. Disse hjemmekoselige rulettene er perfekte for kjølige høstkvelder og kan serveres med både kokte poteter og potetmos!
Dette er en klassisk rett som har vært en del av norsk matkultur i generasjoner. Denne deilige retten er skikkelig smakfull.
Kålrullene serveres gjerne med poteter, brun saus og en syrlig smak av tyttebær, som gir en fin balanse til de rike smakene. Retten er både mettende og næringsrik, og den passer perfekt til høytider eller som en koselig middag med familien.
Kålruller gir en smakfull opplevelse av tradisjonell, norsk husmannskost som aldri går av moten!
Ikke nok ratings ennå
45 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Ha alle ingrediensene til kjøttfarsen i en kjøkkenmaskin og bland godt sammen til en farse.
Skrell bladene av kålen og kok i lettsaltet vann i 1 minutt, ha dem direkte over i en bolle med iskaldt vann for å stoppe kokeprosessen.
Tørk bladene og legg en passe stor mengde av kjøttfarsen på kålbladet. Rull sammen slik at kålen dekker alt av farse.
Legg kålrullettene i en ildfast form og hell på litt vann, dekk formen med aluminiumsfolie slik at den blir helt tett.
Stek på 200 grader i 30 minutter til kålrulettene er gjennomstekte.
Server med for eksempel kokte poteter, fløtesaus og nyrørte tyttebær.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
