top of page

...

Kålruletter

Kålruletter

Norske kålruletter, en tradisjonsrik rett med en smakfull blanding av kjøttfyll og myk kål, gir en næringsrik og god middagsopplevelse. Disse hjemmekoselige rulettene er perfekte for kjølige høstkvelder og kan serveres med både kokte poteter og potetmos!

 

Dette er en klassisk rett som har vært en del av norsk matkultur i generasjoner. Denne deilige retten er skikkelig smakfull.

 

Kålrullene serveres gjerne med poteter, brun saus og en syrlig smak av tyttebær, som gir en fin balanse til de rike smakene. Retten er både mettende og næringsrik, og den passer perfekt til høytider eller som en koselig middag med familien.

 

Kålruller gir en smakfull opplevelse av tradisjonell, norsk husmannskost som aldri går av moten!

Ikke nok ratings ennå

45 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Ha alle ingrediensene til kjøttfarsen i en kjøkkenmaskin og bland godt sammen til en farse.

 

Skrell bladene av kålen og kok i lettsaltet vann i 1 minutt, ha dem direkte over i en bolle med iskaldt vann for å stoppe kokeprosessen.

 

Tørk bladene og legg en passe stor mengde av kjøttfarsen på kålbladet. Rull sammen slik at kålen dekker alt av farse.

 

Legg kålrullettene i en ildfast form og hell på litt vann, dekk formen med aluminiumsfolie slik at den blir helt tett.

 

Stek på 200 grader i 30 minutter til kålrulettene er gjennomstekte.

 

Server med for eksempel kokte poteter, fløtesaus og nyrørte tyttebær.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page