top of page

...

Kålrabistappe

Kålrabistappe

Kålrabistappe er en uunnværlig del av tradisjonell julemat og passer perfekt til ribbe, pinnekjøtt eller skinkestek. Den balanserer sødmen fra kålrot og gulrot med kremet fylde fra smør og fløte, og gir et varmt og harmonisk innslag på tallerkenen. Enkel å lage og full av smak – dette tilbehøret hører julen til!

 

Kålrabistappe er en utrolig god og smakfull norsk rett som er både sunn og enkel å lage. Denne stappede retten er laget av kålrot, som gir en mild, søtaktig smak og en herlig kremet konsistens når den blandes med smør, melk og eventuelt litt krydder. Den er et utmerket alternativ til potetmos, og gir et fint fargespill på tallerkenen.

 

Med sin nøytrale smak og kremete tekstur er kålrabistappe en allsidig og lettvint måte å få i seg flere grønnsaker på!

Ikke nok ratings ennå

45 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Skrell og skjær kålrot, gulrot og mandelpotet i mindre biter. Kok gulrot og kålrot sammen i én kjele til de er møre, og potetene i en separat kjele til de også er gjennomkokte.

 

Sil av vannet fra begge kjelene, og mos grønnsakene til ønsket konsistens. Bruk gjerne en stavmikser for en jevnere puré. Tilsett smør og fløte for en fyldig smak, og smak til med salt og pepper.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page