top of page

...

Smuldre fersk gjær i en bakebolle, hell over lunkent vann og rør til alt gjær er oppløst.

 

Ha så i olivenolje og de tørre ingrediensene og elt godt for hånd eller med maskin. Deigen skal være klissete.

 

Dekk til bakebollen med plast og la deigen heve til dobbel størrelse, dette tar 30-40 minutter.

 

Kjør sammen smør, hvitløk, persille og salt i en foodprosessor.

 

Når deigen er ferdig hevet baker du den ut til en stor firkant på ca 50x50 cm. Smør hele deigen med hvitløkssmøret og del den i 5 like store emner. Legg disse lagvis oppå hverandre og del i 5 cm store biter. Stable bitene i en brødform. Etterhev i 30 minutter.

 

Stek på 180 grader i ca. 40 minutter. Avkjøl på rist.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Hvitløksbrød

Hvitløksbrød

Saftig pull-apart hvitløksbrød med deilig smak av hvitløk og urter.

(4.9/5)

120 minutter

Lagre
bottom of page