...
Smuldre fersk gjær i en bakebolle, hell over lunkent vann og rør til alt gjær er oppløst.
Ha så i olivenolje og de tørre ingrediensene og elt godt for hånd eller med maskin. Deigen skal være klissete.
Dekk til bakebollen med plast og la deigen heve til dobbel størrelse, dette tar 30-40 minutter.
Kjør sammen smør, hvitløk, persille og salt i en foodprosessor.
Når deigen er ferdig hevet baker du den ut til en stor firkant på ca 50x50 cm. Smør hele deigen med hvitløkssmøret og del den i 5 like store emner. Legg disse lagvis oppå hverandre og del i 5 cm store biter. Stable bitene i en brødform. Etterhev i 30 minutter.
Stek på 180 grader i ca. 40 minutter. Avkjøl på rist.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Hvitløksbrød
Saftig pull-apart hvitløksbrød med deilig smak av hvitløk og urter.
(4.9/5)
120 minutter