
...

Hjemmelaget smør
Hjemmelaget smør er veldig enkelt å lage og får en fantastisk smak. Du kan tilsette blant annet krydder eller urter om du vil smakssette det.
Denne oppskriften er en herlig og enkel måte å lage et rent, naturlig smør fra bunnen av, og det gir en fantastisk smak som virkelig setter standarden for smør i alle retter.
Ved å lage smøret selv har du full kontroll på ingrediensene, og kan tilsette smakstilsetninger som urter, hvitløk eller honning for å tilpasse det etter egen smak. Prosessen er morsom og ganske enkel, og resultatet er et mykt, kremet smør med en rik, fyldig smak.
Hjemmelaget smør passer perfekt på brød, til bakst eller som en luksuriøs ingrediens i matlaging. Det er den perfekte kombinasjonen av tradisjon og håndverk, som gir både en uovertruffen smak og en følelse av ekte matglede!
(5/5)
20 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Pisk fløten i 10-15 minutter til den har skilt seg og fått en kornete konsistens. Det du sitter igjen med nå er smør og kjernemelk.
Hell massen over i en sil og sil av kjernemelken, klem ut så mye som mulig av kjernemelken.
Ha smøret over i en bolle med iskaldt vann og “vask” smøret. Dette er for å få ut eventuelle rester av kjernemelk, jo renere smør du får, jo bedre blir resultatet og holdbarheten.
Ta smøret ut av vannet og tørk det. Dryss over salt og kna det inn. Saltet gir god smak og bedre holdbarhet.
Oppbevar kaldt i en lufttett boks.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
