
...

Helstekt kylling med rotgrønnsaker og sjysaus
Saftig og smakfull helstekt kylling, servert med bakte rotgrønnsaker og en fyldig sjysaus.
Helstekt kylling med rotgrønnsaker og sjysaus er en klassisk og smakfull middag som virkelig setter standarden for et hjemmelaget festmåltid. Den saftige kyllingen får en fantastisk gyllen og sprø skorpe, samtidig som kjøttet forblir mørt og smakfullt. Når den serveres med smakfulle rotgrønnsaker som gulrøtter, selleri og poteter, får retten en herlig og fyldig smak som er både næringsrik og tilfredsstillende. Sjysausen, laget fra stekesjyen, tilfører en ekstra dimensjon av smak som binder hele retten sammen.
Denne retten er perfekt for middagsselskaper eller en koselig søndagsmiddag med familien. Helstekt kylling med rotgrønnsaker og sjysaus er alltid en vinner!
(5/5)
120 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Bland sammen salt, pepper, finhakket timian og rosmarin, olivenolje og skallet fra sitronen. Pensle kyllingen med halvparten av marinaden, ta vare på resten og bruk til å pensle kyllingen underveis i stekingen.
Skrell og kutt alle grønnsakene og ha dem over i en ildfast form. Legg kyllingen på grønnsakene og stek i ovnen på 180 grader i ca. 90 minutter til kyllingen har en kjernetemperatur på 68 grader.
Sil kraften av den ildfaste formen over i en kjele. La det redusere litt før du tilsetter maisenna, salt og pepper. Kok til ønsket konsistens.
Server med for eksempel hjemmelaget potetmos.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
