top of page

...

Hasselbackpoteter i airfryer

Hasselbackpoteter i airfryer

Hasselbackpoteter i airfryer gir deg den perfekte kombinasjonen av sprø overflate og myk, kremet kjerne – på en raskere og mer effektiv måte!

 

Denne klassiske svenske potetretten har vært en favoritt i generasjoner, og ved å bruke airfryer får du en jevn steking med mindre fett, samtidig som potetene blir herlig sprø utenpå.

 

De tynne snittene lar smør, krydder og eventuelle andre smakstilsetninger som parmesan - som vi har brukt her, trenge godt inn, noe som gir en ekstra smakfull opplevelse.

 

Perfekt som tilbehør til kjøtt, fisk eller vegetarretter – eller bare som en uimotståelig snack!

(4.7/5)

40 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Vask potetene godt og legg dem på et skjærebrett.

 

Lag tynne snitt i potetene på langs uten å skjære helt gjennom. Du kan til fordel plassere poteten mellom to spisepinner for å unngå å skjære for dypt.

 

Pensle potetene med smør- og hvitløksblandingen og dryss over salt og pepper.

 

Legg potetene i airfryerens kurv. Dryss over parmesan og det du ønsker av friske urter. Stek på 180 grader i ca 25-30 minutter, til potetene er gyllenbrune og sprø.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page