
...

Gulrotstuing
Et tradisjonelt norsk tilbehør. Kan serveres til det mest av norsk tradisjonsmat, men egner seg aller best til fisk. Prøv vår oppskrift med kveite og gulrotstuing!
Dette er en enkel, men utrolig smakfull rett som bringer ut den naturlige sødmen i gulrøttene på en helt ny måte. Den myke, kremete konsistensen og de delikate smakene gjør den perfekt som et tilbehør til både kjøttretter og fisk.
Denne klassiske retten er perfekt for både hverdagsmiddager og spesielle anledninger, og kan enkelt tilpasses med ulike krydder eller urter etter smak. Gulrotstuingen gir en fantastisk balanse til måltidet, samtidig som den er næringsrik og mettende. Med sin deilige kremete tekstur og milde smak, blir gulrotstuing en favoritt på middagsbordet!
Ikke nok ratings ennå
15 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Skrell gulrot og kutt i biter. Kok al dente.
Smelt smør i en kjele, tilsett hvetemel og rør godt. Spe på med melk og kok opp. La sausen småkoke i 5 minutter.
Smak til med revet muskatnøtt, salt og pepper.
Vend inn gulrotbitene og server.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
