top of page

...

Gulrotstuing

Gulrotstuing

Et tradisjonelt norsk tilbehør. Kan serveres til det mest av norsk tradisjonsmat, men egner seg aller best til fisk. Prøv vår oppskrift med kveite og gulrotstuing!

 

Dette er en enkel, men utrolig smakfull rett som bringer ut den naturlige sødmen i gulrøttene på en helt ny måte. Den myke, kremete konsistensen og de delikate smakene gjør den perfekt som et tilbehør til både kjøttretter og fisk.

 

Denne klassiske retten er perfekt for både hverdagsmiddager og spesielle anledninger, og kan enkelt tilpasses med ulike krydder eller urter etter smak. Gulrotstuingen gir en fantastisk balanse til måltidet, samtidig som den er næringsrik og mettende. Med sin deilige kremete tekstur og milde smak, blir gulrotstuing en favoritt på middagsbordet!

Ikke nok ratings ennå

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Skrell gulrot og kutt i biter. Kok al dente.

 

Smelt smør i en kjele, tilsett hvetemel og rør godt. Spe på med melk og kok opp. La sausen småkoke i 5 minutter.

 

Smak til med revet muskatnøtt, salt og pepper.

 

Vend inn gulrotbitene og server.

 

Prøv til røkt kveite!

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page